top of page

 

Βεδική Αστρολογία και Πλανητική Αλχημεία

 

Chakra Therapy

event_12.png

Chakra Therapy

Τρί, 12-14 Νοε|Enagron Cretan Ecotourism Village Ρέθυμνο 

 

Μεταμορφώστε την ενεργειακή σας ροή και το επίπεδο της συνειδητοτητας σας μέσα από μια διαδικασία θεραπείας των τσακρας.

Το Chakra Therapy είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί το μοντέλο της Κουνταλίνι Γιόγκα, τη μουσική και τη σωματική απελευθέρωση σαν θεραπευτικά μέσα για τη θεραπεία των ψυχοσωματικών μας εντάσεων και των περιορισμών μας.

 

Ο χορός των Nadis

 

Στο κέντρο του σώματος μας υπάρχουν 8 βασικά ενεργειακά συστήματα που ονομάζονται τσάκρας. Κάθε τσάκρα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να επιτρέπει στη ζωτική ενέργεια να εισέρχεται και να εξέρχεται από το σύστημά μας.

 

Σε αυτή τη σειρά των σεμιναρίων σκοπός μας θα είναι να δουλέψουμε με κάθε τσάκρα ξεχωριστά έτσι ώστε η ροή της συμπαντικής ενέργειας να δημιουργεί τον χορό των Νadies, τον ελεύθερο χορό των ενεργειακών καναλιών.

 

Η τεχνική του χορού των Nadis είναι ένα σύστημα μυικών, ενεργειακών και αναπνευστικών ασκήσεων που ανέπτυξε ο Carlos de Leon. Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο να δημιουργεί ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας και συνειδητότητας στην καθημερινή μας ζωή βοηθώντας μας να ενσωματώσουμε εμπειρίες και βιώματα, οδηγώντας μας σταδιακά σε μια εμπειρία ένωσης με την κοσμική ροή.

 

Μέσα από σταδιακή δουλειά θα μάθουμε πως να παραδιδόμαστε στη σοφία του σώματος έτσι ώστε να μπορέσουμε σιγά σιγά να αποκτήσουμε διαύγεια και σοφία απέναντι στις εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις ξανακερδίζοντας όλο και περισσότερο την προσωπική μας ελευθερία και δύναμη.

 

 

 

Σε αυτη τη σειρά σεμιναρίων θα εξερευνήσουμε αισθήματα στο σώμα, συναισθήματα, ενεργειακές και φυσικές κινήσεις, διαισθητικές συνειδητοποιήσεις και την ενίσχυση της ροής της προσωπικής μας σοφίας. Με καθοδηγούμενες κινήσεις και διαλογισμό θα ξεκινήσουμε μια διαδικασία φυσικής συναισθηματικής και ενεργειακής κάθαρσης που θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε την δυνατότητα μας να βιώνουμε μεγαλύτερη χαρά και ελευθερία με το σώμα μας, αγνά συναισθήματα και καλύτερη επικοινωνία με τον εαυτό μας τον κόσμο και τα πιο λεπτοφυή επίπεδα της πραγματικότητας.

 

 • θα μελετήσουμε τον πλούτο και το βάθος του chakra therapy κατανοώντας πως η διαδικασία του χορού των nadies ενεργοποιεί το υλικό του ασυνειδήτου.

 • Θα μάθουμε πως το chakra therapy ανοίγει την ενεργειακή μας ροή και την αντίληψη του εσωτερικού μας τοπίου δημιουργώντας μια υγιή επαφη με τον εαυτό μας και τον κόσμο

 • Θα βιώσουμε πως όταν απελευθερώνουμε την μυϊκή μας ένταση και ενσωματώνουμε το ασυνείδητο με το συνειδητό μπορει να ανοίξει και να ενεργοποιήσει την εσωτερική ροή της ενέργειας μας

 • θα ανακαλύψουμε πως δομές προσκόλλησης εμφανίζονται στα τσάκρας και δημιουργούν ανισορροπίες στην ενεργειακή μας ροή

 • Θα εξερευνήσουμε και θα ακουμπήσουμε την δυνατότητα της απελευθέρωσης μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία που φέρνει μαζί μια ολιστική προσέγγιση νου, σώματος και ενέργειας και

 • θα ενσωματώσουμε μια νέα υγιή προσέγγιση στη ζωή με που συμβολικά ονομάζουμε -ανοικτή καρδιά- γεμάτη χαρά και ευδαιμονία.

 

 

 

 

 

Chakra στα σανσκριτικά σημαίνει τροχός, διότι στα μάτια των ενορατικών εμφανίζονται σαν τροχοί στα διαφορετικά μέρη του σώματος.

 

Αυτοί οι τροχοί στο λεπτοφυές μας σώμα απορροφούν ενέργεια από το περιβάλλον μας και απορρίπτουν το περίσσευμα της από το σώμα μας. Όταν τα τσακρα είναι καθαρά και υγιή, είναι λαμπερά και περιστρέφονται, όταν είναι βρόμικα η κίνηση τους περιορίζεται.

 

Κάθε τσακρα έχει συναισθηματικό και ψυχολογικό περιεχόμενο που σχετίζεται μαζί του, χρώμα που το χαρακτηρίζει, ήχο και δόνηση που το ενεργοποιεί και το κάνει να αλληλοσχετίζεται με όλες τις ενέργειες του σύμπαντος. Τα τσακρα είναι ακόμα κέντρα συνείδησης. Εδώ είναι που χαρακτηρίζεται η εμπειρία της καθημερινής μας ζωής. Τι κάνουμε και πώς το κάνουμε καθορίζεται κυρίως από το επίπεδο της αντίληψης και διαύγειας που έχουμε γι’ αυτά τα κέντρα και αυτό ρυθμίζει την εμπειρία της ζωής μας.

 

Τα τσακρα τροφοδοτούνται με ενέργεια (prana – Chi). Mε συγκεκριμένες στάσεις του σώματος μας μπορούμε να διοχετεύσουμε ενέργεια άμεσα σε αυτά τα κέντρα. Όταν η ενέργεια εισχωρήσει στα τσακρα αρχίζει να κινείται μέσα σε όλα τα ανοικτά ενεργειακά κανάλια που είναι συνδεδεμένα μαζί τους, ξυπνώντας αισθήσεις και φέρνοντας μας σε επαφή με τα συναισθήματα μας, ξεκινώντας τον χορό των nadis!

Βεδική Αστρολογία και Πλανητική Αλχημεία

Παρ, 15 Νοε | Enagron Cretan Ecotourism Village

Σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε πως οι πλανήτες

ειδικότερα οι ενεργειακές συχνότητές τους - έχουν πολλά

να κάνουν με αυτό που συμβαίνει στη ζωή μας. Όλα τα

αντικείμενα του υλικού κόσμου σχετίζονται με τους εννέα

πλανήτες. Σύμφωνα με την Ταντρική παράδοση της Ινδίας

 οι διαφορετικές ενέργειες που εκπέμπονται από τους

πλανήτες-οι κοσμικές δυνάμεις- επηρεάζουν τους

ανθρώπους και ανάλογα με  την ημέρα, την ώρα και τον

τόπο της γέννησης μας μπορούμε με αποτελεσματικές

τεχνικές να τις εξισορροπήσουμε. 

 

Περιληπτικά θα δούμε:

 

 • Κατασκευή γιάντρα για κάθε πλανήτη.

 • Βεδική Αριθμολογία. 

 • Τα 108 ονόματα των 9 πλανητών.

 • Οι διαφορετικές μάντρες και ασκήσεις για εξισορρόπηση.

 • Μέσα από ασκήσεις υποστήριξης θα επιδιώξουμε: 

 • Δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την ζωή. 

 • Ευημερία -καλυτέρευση οικογενειακής ζωής-.

 • Καλυτέρευση της υγείας.

 • Ανάπτυξη Προσωπικών Χαρισμάτων.

event_11.png
bottom of page