top of page

Tο Μονοπάτι του θεραπευτή

​​

02.png

4-6 Σεπ. Ηράκλειο| 11-13 Σεπτ. Αθήνα 

Όλα τα σεμινάρια “ΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΉ”  είναι ανοικτά σε όλους.

 

 

Πέρα από τα προγραμματισμένα περιεχόμενα ο Μ.Μουρτζης θα αφιερώσει ένα ειδικό μέρος σε ασκήσεις που αφορούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ετών που ανοίγονται μπροστά μας σε σχέση με την υγεία και τον εξαγνισμό της αρνητικότητας.

Σας περιμένουμε για να εργαστούμε συνειδητά για το προσωπικό και κοινό μας όφελος.Ο Βούδας της Ιατρικής
Σε αυτή την τελευταία μας συνάντηση για το μονοπάτι του θεραπευτή θα εξερευνήσουμε μέσα από πληθώρα τεχνικών, τον Βούδα της Ιατρικής Baisajyaguru-Sangie Menla.

Είναι βαθιά πρακτική για τη θεραπεία σωματικών, ψυχικών και συναισθηματικών παθήσεων.

O Sangye Menla, υποσχέθηκε να αφιερώσει τον εαυτό του σε όσους είναι άρρωστους, σωματικά ή ψυχολογικά και η ευλογία του, η συμπόνια, η καλοσύνη και η θεραπευτική του δύναμη μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε στόχους και να μας κρατήσει μακριά από σωματικούς και συναισθηματικούς περισπασμούς, ώστε να ζήσουμε ευτυχισμένη, υγιή και ουσιαστική ζωή.

  • Βασική Θεραπευτική Τεχνική

  • Τα Χέρια του Βούδα της Ιατρικής

  • Καθαρισμός Ενέργειας σε Μέρη και Άτομα

  • Τα Χέρια της Τίγρης

  • Η Ευλογία των Φαρμάκων

  • Η Μάντρα που Ευλογεί τα Ζώα που Προορίζονται για Τροφή

  • Αναχαιτίζοντας την Πυρκαγιά

  • Η Μάντρα που Πραγματοποιεί τις Επιθυμίες

  • Powa: Μεταφορά της Συνείδησης κατά τη Διάρκεια του Θανάτου

  • Το Νταράνι του Βούδα της Ιατρικής


Ώρες Διεξαγωγής: Παρασκευή 17:00 – 21:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 20:00


Χώρος Συναντήσεων:

«Human Chess», ΕΠΟΝ 20, Ηράκλειο.

«Shantom», Τροπόλεως 35Α, Χαλάνδρι.

Τιμή Συμμετοχής:
Όσοι εγγραφείτε εγκαίρως, προκαταβάλλοντας το ποσό των 50 ευρώ μέχρι την Παρασκευή 7η Αυγούστου 2020, το τελικό ποσό συμμετοχής είναι 240 ευρώ.

Μετά από αυτήν την ημερομηνία το ποσό συμμετοχής για το τριήμερο θα είναι 300 ευρώ.Διδακτικά Μέσα: θεωρητική διδασκαλία, διαλογιστικές και βιωματικές ασκήσεις.

“ΤΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΉ” αποτελεί απόσταγμα δεκαεπτά ετών κατά τα οποία ο Μιχάλης έζησε και επισκέφθηκε διάφορα μέρη της γής, έλαβε διδασκαλίες και μυήθηκε σε ιδιαίτερες τεχνικές πνευματικής καλιέργειας και ενεργειακής θεραπευτικής.

 

Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σε θεραπευτικές ασκήσεις και διδασκαλίες από τις σημαντικότερες και αρχαιότερες πνευματικές παραδόσεις της ανθρωπότητας όπως η αρχαία Σαμανική παράδοση των Μπόνπο, η Ινδουιστική Τάντρα, η Αγιουρβέδα, ο Ταοϊσμός, η Καμπάλα, η Κινέζικη Ιατρική και η Βαζραγιάνα, το μυστικό όχημα του Βουδισμού.

 

Πρόκειται για πλήρη κι ολοκληρωμένο τρόπο καλλιέργειας του ενεργειακού θεραπευτή που κρύβουμε μέσα μας. Οι συμμετάσχοντες θα μυηθούν σε τρόπους διαγνωστικής, θεραπευτικής, καλλιέργειας της ενέργειας και σύνδεσης με τη χάρη του Θεού, μέσα από δυσεύρετες, εσωτερικές και μυστικές θεραπευτικές ασκήσεις, οι οποίες προέρχονται απ’ όλες τις προαναφερόμενες παραδόσεις.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που αισθάνεται την ανάγκη να θεραπεύσει και να γνωρίσει τον εαυτό του, και κυρίως σε ενεργειακούς κι εναλλακτικούς θεραπευτές, σε ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές, σε ιατρούς και ειδικούς της υγιείας.

 

“Το Μονοπάτι του Θεραπευτή” είναι βαθιά διαδικασία, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα θεραπεύσουν το φυσικό και τα λεπτοφυή σώματά τους, έτσι ώστε, σταδιακά, να συνδεθούν με την πραγματική τους φύση. Η εκπαίδευση αυτή μας προσφέρει την ευκαιρία αναβάθμισης των θεραπευτικών ικανοτήτων μας κι επιτάχυνσης της πνευματικής μας απελευθέρωσης, έτσι ώστε να συμμετάσχουμε, συνειδητά, στην απελευθέρωση και θεραπεία της ανθρωπότητας.Τέλος, η συγκεκριμένη θεραπευτική διαδικασία, αποσκοπεί να αρχίσουν οι συμμετάσχοντες να βιώνουν χαρά και συμπόνια στην καθημερινή τους ζωή.

 

Διδακτέα Ύλη:

 

Ενεργειακή Εργασία Ενδυνάμωσης του Θεραπευτή: ενεργειακές εξάσκηση μέσω Τσι Κούνγκ διαφόρων παραδόσεων, με σκοπό την εκμάθηση τεχνικών απελευθερώσεως κι ενδυναμώσεως της ενεργειακής ροής στο σώμα και αυτοθεραπείας.

 

Τεχνικές Καλλιέργειας «Χρυσού Τσι»: τρόποι καλλιέργειας θεραπευτικής ενέργειας από την Ταοϊστική παράδοση. Κρύο, Ζεστό Σπειροειδές και Χρυσό Τσι, Λο Χαν Τσι Κούνγκ κα.

 

Ανατολική Διαγνωστική: τεχνικές διάγνωσης ασθενειών, όπως η μελέτη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ατόμου, τα διάφορα είδη παλμών κα., μέσα από διάφορες ανατολικές παραδόσεις.

 

Αγιουρβεδική Θεραπευτική: τεχνικές αποτοξίνωσης και εξισορρόπησης μέσα από την αρχαία αυτή θεραπευτική τέχνη.

 

Σύνδεση με τη Χάρη του Θεού: τρόποι σύνδεσης με την χάρη του θεού από την Καμπάλα και το Σιβαϊσμό του Κασμίρ, ώστε να συνδεθούμε και να καθοδηγούμαστε απευθείας από την Θεϊκή Χάρη.

 

Θεραπεία με Συλλαβές και Σύμβολα: θεραπευτικά σύμβολα και ιερές συλλαβές από τον Θιβετανικό Βουδισμό, την Ινδουιστική Τάντρα και την Καμπάλα.

 

Τζιότι: βαθειά θεραπεία των συναισθημάτων από την Ταμίλ Τάντρα.

 

Τεχνικές Ενεργειακής Προστασίας: μέθοδοι προστασίας του θεραπευτή από αρνητικά φορτία κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Ταντρική Θεραπευτική: διάφορες προσεγγίσεις σωματικής θεραπείας και ψυχοθεραπευτικές τεχνικές με διαλογιστικές θεότητες από τις Ταντρικές παραδόσεις των Ιμαλαΐων.

 

Ενεργειακή Ανατομία: εσωτερική γνώση της λεπτοφυούς ανθρώπινης ανατομίας.

 

Θεϊκές Ακτίνες: βαθειά τεχνική του δυτικού εσωτερισμού για να αποκτήσουμε πρόσβαση στις θεραπευτικές δυνάμεις του θεού εξαγνίζοντας το προσωπικό κάρμα και τις ψευδαισθήσεις μας.

 

Θεραπευτική μεσω Πράνα: αρχαίοι, απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι θεραπείας με οραματισμό

 

Ψυχικές Αισθήσεις: ευαισθητοποιώντας τις ψυχικές αισθήσεις του θεραπευτή.

Eνεργειακή Eυαισθητοποίηση: διαφορετικοί τρόποι μέσα από συλλαβές, μυστικούς ήχους Τσι Κούνγκ και κίνηση της ενέργειας για να μπορέσουμε να ευαισθητοποιηθούμε στις λεπτοφυείς ενέργειες.

 

Ύπνωση – Θεραπευτικός Οραματισμός: επαγωγή μέσω καθοδηγούμενων διαλογισμών σε υπναγωγική κατάσταση, με σκοπό την επίλυση ψυχικών και σωματικών εμπλοκών.

 

Βαθειά χαλάρωση: τεχνικές βαθειάς χαλάρωσης για σωματική ηρεμία και θεραπεία των συναισθηματικών ανισορροπιών.

 

Καμπαλιστική Θεραπευτική: τρόποι θεραπείας μέσω της χρήσης γραμμάτων και ονομάτων του Θεού, από την παράδοση της Καμπάλα.

 

Reiki: όλα τα επίπεδα του συστήματος.

 

Θεϊκό φως και θεραπεία: τρόπος μετασχηματισμού των ενεργειακών προτύπων του σώματος και εργασίας με ψυχικές λειτουργίες για τη θεραπεία ζωτικών οργάνων, από την παράδοση Χαν Μι.

 

Θεραπευτική με Αγγέλους: υποστήριξη, ενδυνάμωση και καθοδήγηση της θεραπευτικής εργασίας μέσω επικλήσεως των αγγελικών οντοτήτων.

 

Οι Εννέα Σφραγίδες: μοναδικό Τσι Κούνγκ από την παράδοση της Χαν Μι, το οποίο δημιουργεί ισχυρές συνδέσεις με τους Βούδες θεραπευτές και αναπτύσσει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ενέργειας και διαύγειας στον θεραπευτή.

 

Καρμική θεραπευτική: τρόποι μεταμόρφωσης και εξαγνισμού της προσωπικής μας ιστορίας.

 

Θεραπευτική μέσω του Ονειρικού Σώματος: θεραπευτικοί τρόποι κατανόησης κι αντιμετώπισης των παθήσεων μέσω του λεπτοφυούς αυτού σώματος.

 

Εναλλακτική θεραπευτική για την αντιμετώπιση του καρκίνου: η Ταοϊστική προσέγγιση και θέαση σχετικά με τη θεραπεία και τον μετασχηματισμό αυτής της ασθένειας.

 

Πόουα (Phowa) : Μετάβαση της Συνειδητότητας: μοναδικός τρόπος εξάσκησης, στο τέλος του οποίου καθιστάμεθα ικανοί να παραμείνουμε συνειδητοί, κατά την διάρκεια θανάτου του φυσικού μας σώματος, και να μεταβούμε με ασφάλεια στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής μας.

Θεραπευτική με Γίνταμς: διαλογιστικές όψεις και ασκήσεις για την μεταμόρφωση της πραγματικότητάς μας.

 

Ντακίνις των Πέντε Στοιχείων: βαθειά θεραπευτική τέχνη, η οποία εστιάζεται στο σώμα, την ενέργεια και το ατομικό κάρμα. Προέρχεται από την παράδοση των Μπον και αποσκοπεί στην εξισορρόπηση και τον χειρισμό της ενέργειας.

 

Ο Βούδας της Ιατρικής: υψηλού επιπέδου θεραπευτική διδασκαλία της Κινεζικής Βαζραγιάνα (Χαν Μι).

 

Κουάν Γίν: υψηλού επιπέδου θεραπευτική διδασκαλία της Χαν Μι.

 

Λευκή Τάρα: υψηλού επιπέδου θεραπευτική διδασκαλία της Βαζραγιάνα.

 

Ευημερία: τρόποι για την εγκαθίδρυση της ευημερίας στον βίο μας, με τεχνικές διαφόρων παραδόσεων.

 

* Το υλικό των διημέρων θα προσαρμόζεται, πέραν του καθορισμένου προγράμματος, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

 

Πιστοποίηση Θεραπευτών

Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε δέκα (10) διήμερα, τα οποία όσοι εκ των συμμετεχόντων τα ολοκληρώσουν, θα πιστοποιηθούν από την Σχολή Διαλογισμού, Θεραπευτικής και Τσι Κούνγκ “Amrita”.

Πληροφορίες: Ελένη Σταυρακάκη, 699 721 7739

bottom of page